torsdag 16 maj 2013

Osså dagens rosafluffiga - får jag göra så här?

3390 kronor, det var vad servicen på bilen kostade idag. Tur att vi bor på Gotland och att dagens sol gjorde att tankarna på att flyga till någon varmare plats var ganska långt borta. Annars hade det ju lätt kunnat kännas lite jobbigt att lägga en mindre solsemester på något så tråkigt...

Under tiden som bilen var hos doktorn för underhåll gick jag och Anton ner på stan och hamnade i gräset i Almedalen. Han i skuggan av vagnen och jag i solen. Praktiskt nu när han inte kommer så långt, men hur 17 håller man dem i skuggan sen?


Hur som så tyckte sorken att gräset var helt fantastiskt. Så mycket roligare än det där golvet som finns här hemma som inte går att ta tag i. Gräset kunde man ju inte bara ta tag i utan också riva upp! Han var i himlen!


Vet inte riktigt varför jag har dragit mig från att sätta mig ute med sorkas tidigare. Tror det har att göra lite med en känsla som jag diskuterat med Johne tidigare, men nog inte skrivit om här än.

Jag får återkommande tanken att "får jag göra såhär med honom". Hobbypsykologen skulle väl kunna härleda det till tiden på sjukhuset. Då det inte kändes som att det var jag som bestämde utan vi var hela tiden övervakade. Skitfånigt. Det är ju min unge, jag får ju (inom vissa gränser) göra vad som helst. Men så känns det iaf.

Jaja, både jag och sorken stormtrivdes. Nu vet jag att jag får (haha) och det kommer ingen och säger till mig att jag inte får (haha igen...). Så det kommer bli en hel del utemys för oss i sommar. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar