torsdag 26 september 2013

Kan själv

Kände mig snäll idag. Så jag gav helt enkelt med mig och lät Anton äta mellis själv. Lingongrova och apelsin. Det var jättespännande!




Lär ju dock få byta kläder sen...

Jag har varit iväg med jobbet i två dagar och vad händer? Jo, pappan tränar med sorken och nu kan han stå själv (korta stunder).





- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 21 september 2013

Typ frisk

Äntligen! Nu börjar jag känna det som att jag är tillbaka. Energin är här igen och jag orkar annat än bara ligga på soffan. Men det tog sin lilla tid.

Igår fixade vi i trädgården. La tillbaka plattorna där det grävts för fiber. Resultatet blev inte super. Men vi låter det vara så länge. Tanken är att vi ska göra om hela plattläggningen för att bli av med en massa gräs som kommit upp i skarvarna och göra den lite jämnare.

Jag körde traktor! Och var nära att köra in i carporten. Satan vad dåliga bromsar det är. Men det gick bra. Alla lever och carporten står kvar.

Det krattades äpplen och päron också. Och funderades ännu lite på vilka träd som ska få vara kvar och vilka som ska bort.

Men bäst av allt var att vår torktumlare kom!







Än är inte sommaren slut.





- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 15 september 2013

Gåvagn

Nu har han kommit på det. Hur man går med gåvagnen. Och när det är tråkigt sätter han sig och pillar (ett snällare ord för "river sönder") med böckerna som ligger i som tyngd.

YouTube Video


Annars rullar det på. Jag har lite för ont efter operationen för att fungera normalt. Men det ska väl lösa sig :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 12 september 2013

Tillbaka

Efter en oplanerad bloggpaus i sommar är jag nu tillbaka. Det har helt enkelt varken funnits tid eller ork mellan alla bröllop, dop, besök och flytt. Att vi sen inte haft klokt internet på Öjars har ju gjort sitt också.

Opererades igår. Cellförändringar på livmodertappen. Det gick bra. Har ont (inte så konstigt kanske), men det är skönt att det är över. Eller över och över. Provsvar inväntas och täta kontroller de närmaste åren. Men ändå. Det dumma är förhoppningsvis borta.

Livet på Öjars är rätt fantastiskt. Jag trivs som fisken i vattnet. Planerna är många och stora. Vi börjar med att beställa en torktumlare idag. Känns som ett lagom projekt.

Avbockat på listan är annars vårt sovrum och vardags/tvrummet. Eller ja. Målningen iaf.



Sovrum före (eller under pågående arbete är väl mer korrekt).



Sovrum efter (eller ja, det ska ju pimpas och sånt).

Anton kryper, drar ut sladdar, reser sig mot allt,







älskar Mora Träsk,




hästar,




och att bada.




Eller ja. Allt som har med vatten att göra.

- Posted using BlogPress from my iPhone