fredag 30 november 2012

Pynt

Har hunnit med att pynta litegrann iaf. Adventsljusstakar, stjärna och favoriterna är uppe.




Likaså julkalendern som jag gjort till Johne.




Och kulorna. Dock gick två i golvet.




It had to be pink!

Imorgon tar jag resten. Då ska vi dessutom tvätta alla saker till Skorpan. Och någon gång under helgen ska sängen skruvas ihop. Galet.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Mammaledig

Då var det gjort. Jag har gått på mammaledighet!

Började starkt med att åka till Rusta och inhandla lite julgrejor. Sen sov jag tills Johne kom hem med Maxmat. Mådde skit rent ut sagt.

Idag har det snöat.




Som vanligt får snön mig att sakna Issi lite extra. Hittade dessutom hans namnbricka när jag städade undan mina grejer på kontoret.




Älskade tokhund. Som jag saknar dig mitt lilla monster.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Halsjärnsgatan,Visby,Sverige

30 dagar

Nu är det en månad kvar. 30 dagar. Tills vi är beräknade dvs. Det är ju ingenting som säger att Skorpan faktiskt kommer då.




Idag är sista jobbdagen (om någon nu missat det). Ska bli väldigt skönt att gå hem. Mest för att jag har så fruktansvärt ont av foglossningen. Hoppas verkligen att den blir bättre när jag får vila mer. Annars blir det inte mycket gjort i december.




Inte för att det skulle vara någon panik heller. Men hur kul är det att bara ligga i sängen jämt?

Vaknade för någon timme sen och kan verkligen inte somna om. Är trött. Men det går inte. Vet inte varför. Suck.





- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 29 november 2012

Godmorgon

Hoppar (rullar försiktigt) upp ur sängen och skuttar (hasar) mig in i badrummet. I spegeln tittar en snygg (glåmig och svullen) tjej tillbaka på mig och lite maskars räcker (orkar inte mer) för att pigga upp den redan fräscha (nä) looken (så att jag inte skrämmer ihjäl någon på jobbet).

Väljer och vrakar bland alla underbara kläder i garderoben (plockar upp mammabyxorna från golvet, tar på ett långt linne och en t-shirt) och sätter på mig ett par högklackade skor (mina gamla Nike får fötterna plats i). And I am ready to go (suck).

Går ut till den häftiga sportbilen (Volvo V70, men turbo iaf) och sätter mig graciöst (magen får ju för fasiken knappt plats längre).

Känner mig lugn och avslappnad när jag kommer till jobbet (panik!!! så mycket som ska hinnas med idag och så lite tid).

Inställningen gör skillnad...




- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 27 november 2012

35+1

Nu känns det som att tiden går snabbt. 3 dagar kvar på jobbet. Och mindre än 5 veckor kvar till BF. Inte ens 2 tills Skorpan räknas som fullgången. Helt stört.




Ännu en huvudlös bild. Orkade inte fixa håret :P

Nu är iaf Bingon helt överlämnad och det enda som är kvar är lotterna och en annan sak. Lite panik för hur jag ska hinna. Men det ska nog gå.

Har en pysselgrej som jag vill hinna klart med innan helgen också. Hur det ska gå till är ett större mysterium. Men ingenting är omöjligt.

Ou. Och ikväll ska jag filma Visby Valkyries för en intern tävling på Svenska Spel. Som vanligt har jag lagt min egen ribba på en normal nivå. Så ingen prestationsångest alls där :D

/Spielberg

- Posted using BlogPress from my iPhone

Leksak

Inte så lite nöjd var han när han kom hem. Idag kom Johnes senaste leksak. En ny förstärkare. Han har en speciell relation till ljud den där killen.




Jag fick mest en chock över att den var så stor. Men är också nöjd. Även om jag inte tänker erkänna det. Då kanske jag måste vara med och betala ;)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Två år sedan

Igår var det en vecka sen var det två år sedan jag tog mod till mig och drog hem den där killen som fick hjärtat att ta ett gäng extraskutt.

Idag är det två år sedan vår första riktig dejt. Nu ligger han och snarkar här bredvid.

Tanken var att jag redan förra veckan skulle ha skrivit ner del 2 i När Emma mötte Johne. Men det får helt enkelt vänta tills jag är lite piggare.

Märks verkligen att det är dags att gå hem nu. Fy 17 vad trött jag är och fy bubblan vad ont jag får.



4 arbetsdagar kvar. Sen så.



- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 25 november 2012

Illamåendemat

Hur jag ens kan tänka tanken på att äta köttsoppa efter sommarens värsta illamåendeperiod, då jag åt det minst en gång om dagen i flera veckor, är ju en fråga i sig. Men det är verkligen som sammet för magen.




Spydde som en gris inatt och hoppas nu få sova lite efter denna kulinariska läckerhet.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Kärleksfull felsägning

Har haft två riktiga pisskvällar. Hormonerna som ändå hållit sig på en ok nivå på sista tiden har levt rövare och jag har bölat åt både det ena och det andra.

Igår, mitt uppe i ett utbrott, försökte Johne förklara för mig att han inte har några förväntningar på att jag ska göra massa saker hemma utan fokusera på att ta det lugnt och göra bebis.

Han är fantastisk. Men ibland kan det, även för den mest fantastiske, bli lite fel.

Jag: Men jag känner mig så misslyckad *snörvel och rinnande tårar*

Johne: Ja, men jag förstår det. Det är för att du är sån!

Jaja, han fick mig ju att börja skratta iaf.


- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 24 november 2012

Juligt snacks

Min barnmorska tipsade om att jag kan snaska på mandlar. För att hålla illamåendet under kontroll. Mycket passande såhär vid inför jul måste jag säga. Nu får vi se om det fungerar.



- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 23 november 2012

Skit

Ibland brister det helt enkelt. Hormoner, ont, oro. Ja, ibland blir det för mycket. Ikväll har varit en sån kväll.

För det mesta går det att hålla humöret på en ok nivå. Men nu har jag så ont så ikväll fick det brista helt enkelt. Och då kom massa andra saker samtidigt.




Så, många tårar ikväll helt enkelt. Är oerhört tacksam över min fina kille som drar upp mig och håller mig över ytan.

Tror jag skrivit om detta tidigare. Men jag har flera gånger fått frågan om jag utnyttjar det faktum att jag är gravid och ser till att bli uppassad på hemma.

Johne hjälper mig med praktiskt taget allt. Han är fantastisk. Och jag hatar det. Ja, inte att han är fantastisk. Utan att han måste hjälpa mig så mycket.

Så, jo jag ber om och tar emot hans hjälp. Och är så tacksam. Men jag skulle aldrig drömma om att utnyttja det faktum att jag är gravid. Varför skulle jag vilja köra med honom som jag älskar mest?

Jag gör det för att jag måste. Och får helt enkelt ge tillbaka nu i den mån jag klarar och ser fram emot att kunna skämma bort honom sen. När jag orkar.



- Posted using BlogPress from my iPhone

Ta vara på tiden

Min plan är att ta vara på tiden nu fram till Skorpan kommer. Att försöka fokusera på att njuta av den här tiden istället för på hur mycket jag längtar. Sen får vi se hur bra det går.

Idag var det ett långbad som fick vara njutningen. Med tända ljus i badrummet och en julfilm på paddan.




Nu blir det pizza framför TVn. Tanken var att jag skulle laga mat. Men efter att ha varit hos Karin och fikat hade jag så ont att det helt enkelt inte gick att handla. Så Johne fick hämta mat ikväll.





- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Halsjärnsgatan,Visby,Sverige

Present på posten

En av fördelarna med att vara jag (läs förvirrad och glömsk) är att jag glömmer bort vad jag gjort. Så när jag idag hade ett paket att hämta ut på posten från Campadre trodde jag att det var amningskläder från Boob som jag fyndat.

Men det var det ju inte. Det var två par tossar från Elodie details som jag fyndat till halva priset. Så nästan som en present helt enkelt eftersom jag glömt att jag gjort av med pengarna ;)





- Posted using BlogPress from my iPhone

Minnesförlust?

Igår pratade jag och Lou (BM) om att jag börjat må illa igen men att det går någorlunda bra så länge jag äter mellis och äter innan jag blir hungrig etc (dvs mer som vanlig gravidillamående än tidigare). Vi pratade också om vikten av att äta efter klockan snarare än efter magen. Då det ofta är försent då.

Och nu sitter jag här och mår illa eftersom jag bara ätit frukost och lunchen ännu inte är klar.




Så frågan är: Är jag helt dum i huvet eller?

- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 22 november 2012

Kärlekens färg - gul

Johne åkte och handlade efter jobbet. Och med sig hem hade han ren kärlek.



- Posted using BlogPress from my iPhone

Dags för helg och BM-besök

Det absolut bästa med att jobba helg är att veckan efter blir en tredagarsvecka. Var ledig i måndags och har nu tagit helg. Så skönt.

Var hos barnmorskan idag. Alla värden på topp. Magen växer lite snabbt, men inte så snabbt så det är tecken på att nåt är fel. Och hon trodde att den skulle plana ut när Skorpan sjunkit. Pulsen var tydligen onaturligt bra för att vara höggravid. Måste bero på att jag är så vältränad.




Annars så har jag foglossningen from hell idag. Och helt klart något fel i huvudet då jag precis sa till Johne att det nog inte är någon bra idé med pannkakor till middag då jag isf kommer må illa. När blev jag så förnuftig liksom?




- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 21 november 2012

Happy hippo

Sååååå sköt var det att vara i vattnet. Första gången jag fick gå på sjukgymnastikens vattengympa för gravida idag. Och vilken lättnad när magen blev viktlös! Och att få ta i lite med musklerna i ryggen. Träning är verkligen den bästa smärtstillningen för ryggen.




Det var en glad och trött flodhäst som kom hem efter en timme i poolen.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Nedräkning

9 dagar kvar till jag går hem från jobbet. Nere på ensiffrigt med andra ord. 39 till BF. Stört.





- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 20 november 2012

Besök i Barlingbo

Vi bjöd in oss själva till Barlingbo. Johnes nya leksak hade kommit (en pytteliten dator som vi ska ha för att streama film och sånt typ). Och dessutom fyller Jens år idag så lite firande var på sin plats tyckte vi.

Jack verkade både glad och lite blyg. Det har inte blivit så många träffar på sista tiden tyvärr. Men söt är han som socker lillskiten.

Jason tyckte nog mest att vi var läskiga. Inte så konstigt. Jag ser ju ut som att jag ätit upp några barn i hans storlek.

Under tiden som föräldrarna nattade Jason fick vi lite ensamtiden med Jack i sofforna. Tänk att jag ska få en sån där.




Nu sova. Godnatt.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inte arg. Besviken.

Igår när jag kollade vädret så såg det lovande ut vill jag säga. Det skulle komma snö nästa fredag. Min sista dag på jobbet. Går det att börja föräldraledigheten på ett bättre sätt? Skulle inte tro det!




Men. Idag ser det annorlunda ut och den lilla snöflingan verkar vara beräknad först på måndagen. Suck. Jag är inte arg. Jag är besviken.


- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 19 november 2012

V34+0

Har varit ledig idag. Eller ledig och ledig. Har städat och tvättat hela dagen i kombination av att ligga och vila emellanåt. Så nu kan Johne få komma hem från jobbet. För nu är det klart.




Kände mig dock inte så snygg. Så huvet fick inte vara med på veckans bild. Bad hairday liksom.

- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 17 november 2012

Bye bye

Igår flyttade en vän från ön. Det känns skittråkigt rent ut sagt. Och en trist påminnelse om att Gotland är en ö med begränsad tillgång på jobb.

Nu är det ju inte hej då för evigt. Vi kommer lätt åka och våldgästa. Jag menar, gratis boende i närheten av Ullared är väl drömmen för en barnfamilj?! För att inte tala om närheten till Liseberg! Och jag hoppas att Helena väljer att göra detsamma.

Jag väljer att komma ihåg Helena såhär:


En bild från vår sista dag på vår resa till Egypten. En resa som bestod av mycket tjat från min sida då jag om och om igen upprepade "Han saknar mig". Jag och Johne hade precis träffats och han hade skickat ett sms till Helena där hon skulle hälsa att han saknade mig. Min telefon fungerade inte.

Så, trist att du lämnar oss vännen. Men du vet att du alltid har en soffa att sova på hos oss. Och vi säger inte hej då utan Auf wiedersehen!


fredag 16 november 2012

Fredagsmys

Jag har både diskat (innan Johne kom hem), packat upp (ja, jag vet att det är en vecka sen jag kom hem och det var väl snarare så att Johne gav mig saker ur väskan som låg på golvet och jag la sedan undan dem) och lagat mat.

Så nu är jag värd en skål med fredagsmys. Dvs potatisskruvar. Hur kommer det sig att friterat potatismos kan vara så gott?



- Posted using BlogPress from my iPhone

Första steget

Då har mina dvd:er kommit. Gravidyoga och yoga inför förlossningen. Det är iaf ett första steg mot att börja.




Men jag tror att vi alla vet att det kommer dröja tills jag gått hem från jobbet. Har iaf en stark känsla av det. Kan detta vara början till självinsikt tro?

- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 15 november 2012

Sjukgymnastbesök

Var hos sjukgymnasten idag och fick en diagnos. Efter utfrågning, klämmande, böjande och bändande kom domen. Jag har foglossning. Föga förvånande.

Fick med mig ett bälte som jag ska prova och se om det hjälper. Isf får jag köpa ett själv. Det kostar ca 800. Hade jag inte varit gravid och behövt ett så hade det varit gratis. Men som vi alla vet så är ju graviditet ingen sjukdom (kräks lite) och då får jag betala det själv.

Ska även få gå på vattengympa en gång i veckan. Inser väl att jag troligen kommer få stå ut med att ha ont då jag min vana trogen är lite sent ute och stått ut för länge. Men hoppas ändå att det ska hjälpa så jag kommer tillbaka snabbare efter förlossningen.

Kvällen har spenderats sovandes. Så vi får se när jag lyckas somna om. Men gissar att jag behövde sova lite. Så det får vara ok.


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 14 november 2012

Illamående och cravings

Har knäckt koden. Eller ja, iaf sett igenom hur allt hänger ihop.

De värsta cravingsen hör ihop med illamåendet. För man blir liksom sugen på det som hjälper.

Just nu verkar det vara två saker som funkar. Yoggi och... Wait for it... Pizzasallad!

Inte tillsammans alltså. Men MUMS!

Ok. Min teori kanske inte funkar helt. Men den håller iaf delvis.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Lämna min bebis

Idag har jag haft ett möte där jag lämnat bort min bebis. Ja. Inte Skorpan då utan det är Bingo vi pratar om.

Har ju jobbat med bingo sedan maj 2009 och vi har gjort så himla mycket roligt tillsammans. Och vem vet om vi någonsin får jobba ihop igen?!




Vad 17. Jag och Johne blev liksom ihop pga bingon (typ). Jag är ju bingobabe. Känns minst sagt konstigt.

Men, så är väl livet antar jag. Och den där bökisen i magen ska få fylla mina dagar framöver. Sen får vi se nästa vinter. Om jag kommer tillbaka och åter blir Bingobabe. Eller om det blir något annat.




Har 12 jobbdagar kvar innan jag går hem. Det är typ ingenting.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Tur att smink finns

Nä. Ingen blåtira eller liknande. Men tur att det finns smink. Såg ut som ett spöke när jag rullat ur sängen.




Fick sova en timme iaf efter nattens våndor. Hade det inte varit för att jag ska lämna över Bingon idag (blandade känslor) så hade jag varit hemma.

Men misstänker att överlämnande av jobb kommer att ha en positiv effekt mot illamåendet.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Foglossning

Foglossning kan kännas lite olika. Men den beror på samma sak. Det är ligamenten i bäckenet (eg hela kroppen) som blir mjukare pga hormoner. För att bebisen ska kunna komma ut.

Ligamenten är som gummiband som håller ihop bäckenet. Och hormonerna gör dessa mjukare s att delarna i bäckenet kan röra på sig enklare. Typ.

Min foglossning började med ryggont kan man säga. Långt ner i ryggen. Där gör det inte så farligt ont längre. Det är mest om jag legat på rygg som jag blir lite stel till en början.

Nu däremot känns det som att någon skär mig i blygdbenet så fort jag rör mig. Dessutom får jag galet ont i höfterna om jag legat för länge på samma sida.

I natt har varit den värsta natten hittills. Måste byta sida hela tiden. Men det gör så ont att jag helst vill skrika rakt ut. Försöker låta bli dock för att inte väcka Johne.



Så. Nu har jag fått klaga lite. Bara att hoppas att jag inte läser detta i efterhand. Finns en risk att Skorpan blir ensambarn då. Och det vet vi ju hur dem är. (Här bör påpekas att jag räknas som ensambarn eftersom det är 9 år mellan mig och min syster.)

Nä, om man skulle ta och äta något och försöka somna om kanske?

- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 13 november 2012

Insikt och illamående

Insåg idag att det ju faktiskt kan bli så att Skorpan kommer tidigare också. Både jag och Johne var ju ganska mycket tidiga. Så ligger det i generna är det ju inte alls omöjligt.




Men fortsätter nog vara inställd på BF samt att gå över. Annars kommer väntan bara bli ännu mer oändlig. Kanske ska fundera på att få det viktigaste klar bara.

Mindre roligt är att illamåendet verkar vara tillbaka.




Planen nu är att försöka hålla det på en ok nivå genom att äta ofta. Just nu verkar det funka ok iaf. Är på ett annat sätt nu än i somras. Svårt att förklara. Men känns annorlunda på nåt vis.

Har varit nära några sammanbrott dock. Får verkligen panik av att ens tänka tanken på att må lika dåligt igen och kan meddela att det är f*n så mycket jobbigare att kräkas med en stor mage i vägen och foglossning.



- Posted using BlogPress from my iPhone

Olika sätt att vakna på

Det var länge sen jag blev väckt av väckarklockan. Istället har graviditeten gett mig andra "väckarklockor"

1) vakna av att nästan kräkas - mindre trevlig metod. Undanhjälpes av att inte ära för tätt inpå sänggående (vi pratar några timmar här). Samt sovande i halvsittande ställning.

2) Höftsmärtor - inte heller en favorit direkt. Det är foglossningens fel. Ju hårdare säng desto större smärtor och tätare väckningsintervall.

3) Sprängfylld blåsa - att gå upp flera gånger per natt och kissa är vardag (varnatt?). Man lär sig snabbt göra detta i ett slags halvsovande tillstånd. De säger att det ska bli bättre av att dricka mindre på kvällen. Jag är tveksam på om det funkar för mig.

4) Snarkande partner - eller vänta. Det är inte graviditetens fel.

5) Sparkande bebis - ack så mysigt. Men kan vara lite frustrerande när man måste sova och utsatts för ovanstående punkter under en natt.

Imorse gällde punkt nummer 5. Det var nästan enbart mysigt.


- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 12 november 2012

Fördelar med att vara gravid

Förutom all fantastisk uppmärksamhet. HELA tiden.

Så får man ett väldigt praktiskt portabelt avlastningsbord. Och båda händerna är därmed fria till bloggning och annat.



- Posted using BlogPress from my iPhone

En jämförelse

Haha. Jag har ju knappt tyckt att magen växt sen i somras. Den liksom kom och sen så har den varit rätt konstant i mina ögon.

En snabb tillbakablick visar att min självbild är sådär.



V 17+0 i Gränna



V 33+0 imorse

Lite större är den nog allt ;)

- Posted using BlogPress from my iPhone

V 33+0

7 veckor kvar. 3 på jobbet. Känns helt overkligt.




Nu börjar det bli tungt iaf. Riktigt tungt. Sitter i väntrummet och ska på info om foglossning. Hoppas jag är rätt. Är på MVC. Blev plötsligt osäker på om det är här jag ska vara. Men orkar inte röra på mig heller.

- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 11 november 2012

Fusk

Visserligen har det ju inte kommit någon bebis än. Men jag gillar att fira så jag fuskade lite och firade Johne på fars dag innan han gick till jobbet.

Frukost och presenter blev det.




Var svårt att låta bli denna. Johne är den som har hand om disken här hemma. Och det älskar jag honom för.




Och sen självklart en slips. Klassiskt!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Min pappa

Min pappa är världens bästa pappa. Han har alltid ställt upp. Alltid funnits där. Alltid varit en trygghet. Skjutsat överallt och varit oräkneliga timmar i stallet. Vi lärde oss tom att åka slalom samtidigt.

Pappa och jag var en hel del i skogen när jag var liten. Han har lärt mig göra upp eld. Vi har plockat svamp. Fiskat. Tältat. Och huggit gran.

När jag var liten och vi var iväg hela familjen på saker så åkte jag och pappa och kollade på slott och båtar när mamma och Anna shoppade.

Jag kommer ihåg en gång i Stockholm. Vi var och tittade på båtar till salu i marinan vid djurgårdsbron. Jag kommer ihåg att där fanns en liten segelbåt för 4000 kronor. Och jag tänkte att när jag blir stor, då ska jag köpa den där båten till pappa.

Vi hade nämligen ingen egen båt när jag var liten. Vi hade däremot en liten motor på 4 hk. Sen hyrde vi båt av kommunen och åkte ut med. I början hade vi inget ankare heller utan använde en gatsten.

Pappa lärde mig om Gröneborg och Joar Blå. Vi tittade på Vetenskapens värld och Bilmagasinet. Och filmer som Ivanhoe.

Pappa är otroligt musikalisk. Han kan spela både piano och dragspel. Och vi behöver inte vara i samma rum speciellt länge innan vi börjar vissla i stämmor.

När jag var liten lagade pappa inte mat speciellt ofta. Det var mammas sak (mamma är grym i köket). Men det finns ingen som gör en lika god makaronipudding som honom. Eller som är lika bra på att steka blodpudding eller pytt i panna (egengjord). Och bäst av allt är hans grillade kött. Där finns det ingen som slår min pappa på fingrarna.

Baka däremot var pappas uppdrag. Hans bullar är de bästa. Och hans pepparkakshus är det finaste. Ingen färdigdeg där inte.

Det finns så mycket mer att berätta. Som att han tvättar min bil när jag är hemma. Eller skällde ut en fransman som var elak mot en av mina närmaste vänner. Men detta får räcka för den här gången.

Min pappa är verkligen världens bästa pappa. Och jag är så glad att han är min.

- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 10 november 2012

Partaj

Helena ska flytta till Borås. Idag var det dags för hej då fest. Känns konstigt att hon som varit med från början ska flytta härifrån innan Skorpan kommer ut.

Mycket rolig kväll var det iaf.




Nu har jag bäddat ner mig. Johne är på Rockklubb med småbarnsföräldrarna (Jossa och Jonsson). Önskar att jag var med. Men orkade inte. Och inser att jag inte skulle varit det roligaste sällskapet.

Sååååå. Godnatt.

- Posted using BlogPress from my iPhone

En bästa vän

Fick träffa Cillie en sväng igår också. Min fina vän. Önskar att vi var närmare varandra.

Det sköna med Cillie är att hon liksom köper hela konceptet. Hon vet ALLT om mig. Allt. Och älskar mig lika mycket för det. Dömer aldrig och finns där i vått och torrt. Samtidigt som hon vågar vara ärlig och ge mig andra synvinklar.

Är så tacksam att få ha denna underbara vän i mitt liv. Fan, nu bölar jag igen.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Sockerchock och delmål

Hos mamma och pappa är det som att leva i en konstant sockerchock. Nej, inte riktigt. Men när det ska fikas så ska det göras ordentligt.

Påpekas bör att de inte alltid lever i detta överflöd av socker. Det är bara när döttrarna kommer hem som det ska skämmas bort lite extra. Inte mig emot.




Bilden är alltså från igår. Jag har inte smällt i mig detta kl 6 på morgonen.

Idag är det 50 dagar kvar till BF (beräknad förlossning). Ännu ett av mina delmål uppnått. Inte många kvar nu!

Firar det med en bild på en liten del av pappas fantastiska orkidéer. Deras burspråk är som en exotisk djungel.




Enligt pappa är hemligheten att han sprayar med vatten varje dag. Kan meddela att det inte funkat för mig. Å andra sidan kan jag ha glömt vissa dagar (läs ca 99%).

- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 8 november 2012

Bortskämd i Enköping

Mums. Finns inte ord för hur gott det är med mammas mat.










Är så mätt så jag vet inte vad. Nu tittar vi på andra som äter istället i Halv åtta hos mig.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Däckad

Sådär. Då har jag kommit hem till mamma och pappa. Är helt slut så jag har krupit ner i sängen en sväng innan middagen.

Att inte sova klokt på två nätter är helt klart för mycket för det här preggot.




Som vanligt bäddat med hjärtlakanen. Och sängen är underbart galet mjuk. Zzzzzzzzzzz

- Posted using BlogPress from my iPhone