onsdag 14 november 2012

Foglossning

Foglossning kan kännas lite olika. Men den beror på samma sak. Det är ligamenten i bäckenet (eg hela kroppen) som blir mjukare pga hormoner. För att bebisen ska kunna komma ut.

Ligamenten är som gummiband som håller ihop bäckenet. Och hormonerna gör dessa mjukare s att delarna i bäckenet kan röra på sig enklare. Typ.

Min foglossning började med ryggont kan man säga. Långt ner i ryggen. Där gör det inte så farligt ont längre. Det är mest om jag legat på rygg som jag blir lite stel till en början.

Nu däremot känns det som att någon skär mig i blygdbenet så fort jag rör mig. Dessutom får jag galet ont i höfterna om jag legat för länge på samma sida.

I natt har varit den värsta natten hittills. Måste byta sida hela tiden. Men det gör så ont att jag helst vill skrika rakt ut. Försöker låta bli dock för att inte väcka Johne.



Så. Nu har jag fått klaga lite. Bara att hoppas att jag inte läser detta i efterhand. Finns en risk att Skorpan blir ensambarn då. Och det vet vi ju hur dem är. (Här bör påpekas att jag räknas som ensambarn eftersom det är 9 år mellan mig och min syster.)

Nä, om man skulle ta och äta något och försöka somna om kanske?

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar