onsdag 7 november 2012

Självinsikt lika med noll

Efter en heldag i studion, där jag redan vid promenaden till lunchstället hade ont av foglossningen, tyckte jag att det var en bra idé att shoppa lite.

En eloge till mig själv som faktiskt behöll lugnet i stockholmsstressen. Men vad fick mig att tro att jag inte skulle bryta ihop av ont efter 2 timmar på stan här? När jag inte klarar en halvtimme i Visby.

Jaja. Fick ihop en hel del iaf.




Dessa söta små skrattande djur är till ett hemligt projekt. Resultat kommer senast i december.




Pyjamas till Skorpis för att matcha pappas ränder. (Fler kläder inhandlades ev. Men de får pappan se när jag kommer hem.) Blev även kläder till mamman. Men de var för stora för att få plats på bild.




Belönade mig själv med pizza från Pizza Hut. Älskar deras Hawaii barnsligt mycket. De vann också pris som dagens hjältar då de erbjöd mig något att dricka under tiden som jag väntade. Värt mycket för en gravid uttorkad och dödstrött tjockis.




Och det bästa av allt. Äntligen är de här. Lussekatterna. Som jag längtat. Har haft sug efter lussekatter sen maj. Och eftersom jag inte bakat själv, och Johne vägrat, så har jag snällt fått vänta. Nu tänkte jag däcka lite på sängen. Och knapra Alvedon. Eller nåt.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar