fredag 2 november 2012

Kärleksbombad

Johne åkte till Kalmar idag. Men såg till att kärleksbomba mig innan.

Det började egentligen redan i onsdags då han lite buttert avslöjade sin plan. Tanken var att jag, när jag idag kom hem från jobbet, skulle överraskas med en färdig tacomiddag. En av mina favoriter, men något Johne tröttnat "lite" på. Dock blev han osäker på vad jag ville ha för tillbehör och därför valde han att berätta sin plan.

Berättar man sånt för gravida kvinnor så börjar de gråta.

Sen förstörde ju jag hela "färdig middag när jag kom hem från jobbet"-konceptet när jag kom på att det var halvdag.

Så jag tog ut några flextimmar och gick hem vid lunch istället. Johne hade då plockat ur vinterdäck och babysäng ur min bil och vi möttes upp nere vid högskolan för lunch tillsammans på Fornsalen.

Sen åkte jag hem och Johne åkte och handlade. Passade på att måla skötbordet när han var iväg. Något ska väl jag göra också?

När Johne sen kom hem hade han med sig en påse godis. Och inte vilket godis som helst. Han hade sett en annons om att Hemmakväll börjat med Dragster på lösvikt. Mitt favoritgodis som jag alltid äter på båten. Så han hade åkt dit och plockat ut bra röda och svarta (eftersom det är dem jag gillar bäst). Och dessutom slängt med några Refreshers.




Vi hängde lite hemma. Och Jens kom förbi en sväng innan de åkte.

Sen var det dags för tacos.







Och fy 17 vad gott det var.




Dessutom med riktig julmust. Apotekarnes alltså. För det hade också införskaffats och låg och väntade i kylen. Han är rätt bra den där killen jag har.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar