torsdag 20 oktober 2011

Väntan

Idag är det den 20 oktober. Den 1 november har vi bestämt att vi ska börja köra. Bebisverkstad that is :) Det känns helt overkligt, läskigt, spännande, roligt, mysigt, skrämmande, fantastiskt, underbart... ja, allt på en gång helt enkelt!

Nu sitter jag vid datorn på jobbet. Har lunch och för mig innebär det just nu en chokladshake. Har lovat mig själv att när det väl är dags ska jag vara i bästa möjliga form, och har kommit en bra bit på vägen.

Det är så otroligt många tankar som snurrar nu. Jag är ju som jag är och kan inte låta bli att oroa mig för ALLT. och då menar jag verkligen ALLT. Ett litet axplock:

1) Borde jag inte skaffa mig ett nytt spännande jobb med hög lön innan, så jag har något bra att komma tillbaka till (och lönen känns ju som att den behövs när vi blir fler...)

2) Kan jag få barn?

3) Ungen ska ut också....

4) Hur ska jag lära mig att förstå allt som alla pratar om i alla forum. Känns som att jag har noll koll på BF, BIM, ÄL etc. Ok, nu råkar jag ju förstå just de förkortningarna. Men önskar ändå att jag var utbildad barnmorska. Är ju van att ha koll på allt och nu har jag ingen koll alls känns det som!

5) Hur ska pengarna räcka till allt?

6) Det där med att bo här, och hela familjen är hemma. Vem ska hjälpa mig då?!

7) Antar att jag gör en massa fel, helt utan att veta om det. Men vad ska jag göra då? Och hur kommer det påverka?

8) Det är så mycket som kan gå fel. Vad kan jag göra för att kontrollera att det inte gör det?

9) Sa jag att ungen ska UT också....?!?!?!?!?

1 kommentar:

  1. Fina Emma! Jag har koll på "allt" ;) inga frågor är dumma frågor!! Bara ös över mig :)

    Nåra ord på vägen: kroppen är som den är, man kan inte beställa tid eller boka datum när kroppen är boss. Man får skaffa sig tålamod. Eller bara härda ut :P

    SvaraRadera