tisdag 10 juli 2012

När Emma mötte Johne del 1

Ikväll är det exakt tre år sedan jag tackade ja till en grillfestinbjudan. Det var någon kille (Jonas) som bodde på en båt (Ebba) i Visbys hamn som dragit ihop några kompisar. (Killen på bilden är inte killen som bodde i hamnen, men båten är rätt)



Det var en riktigt idyllisk, mysig, trevlig och rejält blöt kväll. Och på festen var en kille med som i mina ögon stack ut. Han hade nåt speciellt. (Den högra, det syns ju tydligt vad det var...)



Jag vet inte vad det var. Men någonting gjorde han inom mig.

När jag sen tog mig ur det destruktiva förhållande jag var i så kom den där killen tillbaka i mina tankar. Jag var dock rätt säker på att han var totalt ointresserad. Och alldeles för bra för mig.

I november 2010 så blev han min. Han är nog fortfarande alldeles för bra. Men jag är rätt bra jag också.



Tanken var att fira ikväll att vi träffades för första gången för tre år sen. Johne (det är alltså han som är den där speciella killen) har fått ledtrådar hela dagen (bl.a. bilderna ovan).

Men en chans att sälja motorcykeln kom i vägen. Så det får bli imorgon istället. Kan därför inte berätta vad vi ska göra. Utan ledtrådarna får fortsätta komma tills han listat ut det. Det verkar ta ett tag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar