fredag 20 juli 2012

V 17 (16+0) och nedärvda gener

Vette 17 om tiden går snabbare. De säger att den ska göra det. Men måste hålla med Emmy om att det snarare känns som att det är lite hipp som happ med det. Ibland går den snabbt och ibland står den still.

Inser att jag inte varit superbra på att uppdatera om mina symptom. Illamåendet kommer tillbaka ibland. Men det är hanterbart, och när det inte är det så har jag piller att ta. Så det känns helt ok, för det mesta.

Det som gäller nu är lätt växtvärk. Sådär så den är precis störande. Men det kan jag leva med. Sen verkar det som om Skorpan är lite missnöjd med storleken på sitt hus och vill utöka med en källare. Känns som att "någon" hugger med mejsel och hammare i mitt bäckenben. AJ! Men, inte heller det så att det skapar några större besvär.

Sa till Johne att det verkar som att Skorpan ärver mina gener med att sätta igång projekt (därav den nya källaren i mig...). Han höll väl med, men var snabb att lägga till att vi får hoppas att S även ärver hans gener. Dvs att genomföra projekten. Hmpf, undrar vad han menade med det? *ser oskyldig ut*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar