tisdag 11 juni 2013

Hemma!

Då var vi hemma igen. Det blir mer och mer tydligt att Gotland är mitt hem nu. Det är här jag vill leva och bo. Som jag älskar den här ön.

Johne har väl lite med den saken att göra också kanske ;)
Morgonen började som vanligt, tidigt med en busig bebis och en trött mamma.












Anton var ganska trött och lite smågrinig under förmiddagen. Men mormor och morfar tog honom mycket så jag fick komma i ordning och packa. De passade väl på att tanka lite närhet innan vi skulle åka också.




Väl i bilen somnade han snabbt iaf. Skönt så han var pigg på Bromma.




Flygningen gick jättebra. Fick ha med babyskyddet den här gången. Även om det är lite bökigare att släpa på så är det mer bekvämt ombord. Dock kan vi väl konstatera att bältet i planet inte är barnsäkert.




Jag tryckte i honom lite mat på planet och sen somnade han, men höll i min tumme hela tiden.




Sorken vaknade först när Johne var iväg för att hämta väskorna. Och han spanade in honom redan på det relativt långa avståndet. Det trodde jag aldrig. Var rätt säker på att han inte riktigt skulle känna igen honom.




Vi åkte direkt och kollade på ett hus i Follingbo. Mysigt men för litet. Gigantisk tomt, så man skulle kunna bygga ut, och jättefint gästhus. Nära till stan, men kanske inte öns roligaste socken(?). Vi avskriver det inte helt. Men det känns inte som drömhuset.

Anton toksprattlade hela tiden. Hela han utstrålade glädje över att vara hos sin pappa. Och pappan var också uppenbart lycklig över att få ha sin sork hos sig också.

När vi kom hem så visade Anton upp hela den nya reportearen. Han åt majskrokar som om han aldrig gjort något annat. Satt själv. Och våldshånglade med pepparkakan och Elmo.




Unge herr sork var inte sugen alls på att lägga sig utan ville bara mysa med sin pappa.




Vid ett försök hittade vi honom vid fotändan av sängen. Där han myste med Alfons.




Så jo, vi var nog lika glada alla tre över återföreningen.

När Anton äntligen somnat så satt jag och Johne och planerade sommaren lite. Vi funderar åter på en charter istället för en stadsweekend. Får se vad det blir. Kassan är ju inte den största, men vi ska räkna lite på det.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar