lördag 23 juni 2012

12+1, midsommar och illamående

Jepp. Igår kom jag fram till målet 12+0. Det är nu jag ska börja känna mig säker. För den absolut störst delen av alla missfall sker innan v13.

Jaja. Jag känner mig inte spec trygg iaf. Men har en läkartid på måndag för att prata illamående. Så hoppas jag ska kunna få ett ultraljud då.

Illamående ja. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Varit sjukskriven de två sista veckorna. Fosterställning på soffan och köttsoppa är vad som gällt för mig.

Samtidigt ha Johne varit bortrest. Har nig aldrig känt mig så liten och ömklig i hela mitt liv. Men sen i onsdags är han hemma och det är jag oändligt glad för!

Igår var det midsommarafton. Firades i Barlingbo med många vänner. Jag orkade ända till kl 22.30 vilket var över förväntan! Då sov jag visserligen två timmar på eftermiddagen också.

Så nu vet de flesta på ön vad som är på g. "Om allt går som det ska" känner jag mig tvungen att lägga till för att inte jinxa nåt.

Måste säga att en klar fördel med att vara gravid är att alla är så omhändertagande. Den blivande pappan hade vaktat jordgubbar åt mig med näbbar och klor från de övriga gästernas glupska käftar.

Nu ligger han och snarkar bredvid mig. Han är fin han :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar