måndag 29 oktober 2012

Foglossning, förkylningen from hell och jullängtan

Inte speciellt överraskande kanske att förra helgens äventyr satte igång foglossningen på allvar. Som knivar i blygdbenet så fort jag använde benen på något sätt överhuvudtaget. Ajajaj.

Därav bloggtorka. Var så slut på kvällarna att jag orkade helt enkelt inte. Sjukt jobbigt att lyfta telefonen och skriva lite ;)

Sen, natten till torsdag, kom den. Förkylningen from hell. Det började med halsont på natten. Gick till jobbet ändå med tanken att det skulle vara övergående. Det var det inte.

Var hemma i fredags och sov mest. På kvällen eskalerade allt och blev tillslut så dålig att Johne avbröt sin aw för att jag var totalt väck. Kräktes och höll på. Blä.



Har sen legat däckad hela helgen. Sovit hela eftermiddagen och nätterna (nåja, sovit 1-2 timmar, vaknat osv). Börjar känna mig lite piggare. Och tur är väl det. Ska till både BM och sjukgymnast idag. Lagom utmaning för att komma igång igen känner jag. Blä för att vara sjuk.

På fastlandet har första snön kommit. Klart.se lovade snö här också. Kom ingen. Grymt besviken. Längtar så till jul. Älskar ju alltid julen, men i år finns det ju flera anledningar att längta.

Därför tänker jag gå all in i år. Är ju ändå ledig hela december, vad ska jag annars sysselsätta mig med?




Hittade denna filmlista för december också. Perfekt för mig :)



- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar