onsdag 6 mars 2013

2-månaderskoll, mammafika och lycka

Jag skulle inte ta någon promenad idag. Det skulle inte hinnas med. Men så kom jag på att jag ju hade fått ett paket som jag skulle hämta. Och dessutom var Antons födelseannons i tidningen.

Så, det blev en promenad ändå. Och när jag ändå var ute var det ju lika bra att gå lite längre. Så det blev 1 timme och 20 minuter på förmiddagen.

Sen skulle vi till BVC för 2 månaderskoll hos läkaren. Försökte få Anton att äta lite innan. Men han toksov. Även när jag bytta blöja.




Kollen gick bra iaf och han gick igenom besiktningen. 5810 g och 61 cm. Han blev lyst i ögonen, fick en pinne i munnen och fick flyga. Utlåtandet var "mycket stadig, det märks att ni tränat"... *host host* jooooo, men lite har vi väl tränat iaf...

Efter doktorn var det dags för mammafika med svenska spelbrudarna. Vi var ett litet gäng idag. Märkte hur stor min lilla kille blivit. Nu är det roligt att ha med honom och han börjar uppskatta det på ett helt annat sätt.

När jag kom hem så bestämde jag mig för att gå till Atterdags och köpa blöjor och mat. Så det blev en till promenad. Solen sken, valde att ha vårjackan på mig och det räckte alldeles utmärkt. Så skönt! Då kände jag hur jäklarns lycklig jag är just nu. Jag har fått det där jag längtat så länge efter. Och nu har jag ett helt år ledigt. Jag tänker ta vara på det så mycket det bara går.

Väl hemma kom min födelsedagspresent från mamma och pappa. En fåtölj vi sett ut på Ikea. Perfekt att amma i. Och titta på tv. Och läsa. Så nöjd.




Mindre nöjd var jag dock när jag skulle försöka komma åt min telefon som låg på soffbordet och lyckades ha ut cola light över bord, matta, golv, grenuttag, soffkudde, inte helt billiga tofflor och ganska dyra soffa. Jaja. Ville ändå köpa nytt kuddöverdrag.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar