söndag 17 mars 2013

Storrensning och jeansköp

Anton vaknar vid 5-tiden. Igår (och imorse) väcktes jag av en glad jollrande bebis. Svårt att inte vakna till liv och bli glad när man möts av detta.



Dock är väl varken jag eller Johne redo att skutta upp ur sängen vid den tiden på dygnet dock. Så det blir till att underhålla i sängen ett tag.




Vi började gårdagen med ett bad av lillsorken. Sen sov han gott på mig ett tag. Det kan ju inte finnas något mysigare?




Dagen spenderades sedan med att storstäda i klädkammaren. Massvis rensades ut och nu är det helt ok därinne. En stor kasse med kläder som Anton växt ur bars ner i källaren.

Vi tog en paus för fika hos Fredrik och Sara och lite shopping på stan. Uppdraget var att hitta ett par jeans till mig. Vi kan väl nöja oss med att säga att det inte var speciellt roligt. Men ett par från HM fick följa med hem. Så nu har jag iaf något annat än mammabyxor eller mysbyxor att sätta på mig.

För att jobba lite på möjligheten att komma i jeans som redan finns i garderoben så tog jag en promenad på kvällen. Kallis i solnedgång funkade bra som morot att öka på farten lite. Längtar till v 32 och Tajkonz.




Efter lite morgomys har Johne tagit med Anton ut på en promenad för att ge mig lite egentid. Så nu hoppar jag i badet. Kl 8 på morgonen. Jo, livet har ändrats en del...




Men det är han värd. Lillsorken.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar