fredag 31 maj 2013

Skratt och gråt

Äntligen fick vi till en träff för de tre musketörerna. Ludvig, Anton och Albin (ordnade efter ålder). Igår kom killarna upp till Visby för att leka. Och mammorna fick vara försökskaniner för kladdkakemuffins som jag tänkt göra till dopet i augusti (inga inbjudningar har hunnit ut än dock).

Anton tyckte att det var hur roligt som helst och killarna turades om att visa upp sina konster. Sjukt kul att hänga med några jämngamla. Även om vi tycker väldigt mycket om de äldre bebisarna också :)




Anton var minst (!) i gänget. Jag som alltid får höra att han är så stor :) Men när det kommer till killarna från landet ligger han i lä. Det var rediga bonnasorkar det. Kanske ordnar upp sig om vi flyttar utanför stan.

På tal om det. Ett ÄNNU bättre hus kom ut idag. I Ekeby. Med ett eget änge! Snacka om drömställe för ungar.

Kvällen igår avslutades i Barlingbo med pannkakor. Nä, kanske inte helt pk att ge sin bebis det, men han ÄLSKADE dem. Högg som en piraya efter Johnes finger.



Ville bara ha mer och mer. Men vi ransonerade rätt hårt.

Jossa var som vanligt uppskattad. Vi har förklarat för honom att det är bäst att han smörar för "tanten" så hon vill vara barnvakt ;)




Dagen idag började på stan i solen. Anton var typ coolaste sorken i stan. Tanken var att köpa en babybjörn one. Men de var slut.




Sen var det dags för 5-månadersvaccin. En spruta i varje ben. Supermorsan försökte diskret stänga skötväskan när hon upptäckte att det låg en 70is brännvin special högst upp. (Vi ska göra rabarbersnaps och hade varit på systemet). Kändes inte helt ok.




Innan var han glad iaf. Men oj vad ledsen han blev. Gick däremot lättare att trösta efter den här gången. Morsans försök att sjunga Summarn kummar fixade biffen.

Nu är det andra bullar däremot. Väldigt ledsen bebis som jag hoppas snart får sova.




Sjalen är verkligen guld värd såna här gånger.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar