lördag 12 januari 2013

Nytt liv och ballongfötter

Det är så skönt att vara på plats på vårt rum på barnavdelningen. Hela vår familj tillsammans. Visserligen gör de ju en del tester på honom men nu är vi tillsammans. Det är inte så att vi hälsar på honom längre.




Skorpan trivs bra i sin plastbalja och har ammat riktigt bra under dagen. Så nu är det bara att hoppas att allt fortsätter åt samma håll så vi snart får komma hem.




Inget fel på utsikten iaf.

Vi kan väl säga att det fotas en hel del nu. Allt är ju så himla gulligt. Som hans sköna sovstil. Totalt utslagen för det mesta.




Ååååå. Det är så skönt att få rå om varandra. Vi har ju helt missat den vanliga BB-tiden. Nu har vi fortfarande mer kontroller än vad det normalt är på BB. Men snart så. Snart får vi komma hem.

En galen sak är mina fötter (och ben antar jag men fötterna syns det mest på). Hade ju redan innan samlat på mig massa vatten. Men det här är ju helt abnormt! Ser ut som att de är uppblåsta. Funderar på om det var det de gjorde där bakom skynket. Hmmmm. Hoppas verkligen att det ger med sig snart. Fötterna i högläge och mycket vatten är det jag fokar på. Och lite te.




- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar