onsdag 2 januari 2013

Upp

Idag har det varit en bra dag. Måste vara förmiddagens fika som gav mig energi. Känner att jag verkligen ser fram emot det här året nu. Småpyssla lite utan krav. Även om jag vet att jag kommer få lov att jobba med mig själv om jag ska hålla "inga krav"-biten.

Gjorde en lasagne tills Johne kom hem från jobbet. Han blev glad. Jag blev lättad när den smakade helt ok. Kom på när jag stoppat den i ugnen att jag inte provsmakat köttfärsen en enda gång. Hade kunnat sluta jobbigt.




Jag har en hemlig ingrediens. Den är ärvd från mamma. I nästan all mat jag lagar. Iaf om det är såsigt. Så har jag i världens godaste curry i varierande mängd. Den finns tyvärr inte i Sverige. Så familjen Hällström har i flera år bett släkt och vänner att leta när de är utomlands. Nu går det dock att beställa från Amazon.uk. I 6-pack. Det räcker ett tag.




Avslutade middagen med en kopp kärlekste och bästa chokladen.




Vi försökte komma på något att sysselsätta oss med. Men alla förslag kändes antingen för stora (rensa klädkammaren) eller krystade (spela spel) och därmed mest som något vi hittat på för att ignorera det faktum att vi inte är och föder barn. Så det blev tv (i soffan!) och popcorn.

Håller energin i sig imorgon så blir det nog lite kakbakning. Kan vara bra att ha när Skorpan kommit. Så man har nåt att bjuda på :)

Annars får det bli köbekagor.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar