fredag 22 februari 2013

Enköping

Kl 03.15 vaknade jag av att Anton ville ha mat. 04.15 somnade han om. Det gjorde inte jag. 05.30 ringde klockan och det var dags att fixa i ordning och åka till färjan. Gäääääsp!




Båtresan gick jättebra. Likaså bilresan från Nynäshamn till Enköping.




Jag sov någon halvtimme i bilen iaf. Vädret i Enköping var fantastiskt så vi åt en snabb lunch och begav oss ner på stan för lite shopping av bebiskläder och ett par gåskor åt mig. Snälla snälla mamma betalade. Just nu har vi inte råd att tacka nej, och det nyttjar hon <3

Anna och Jeppe kom med söta Lova och gulliga Sixten. Jag och pappa började i vanlig ordning böla för att alla var samlade för första gången. De andra skrattade åt oss. Precis som det ska vara.

Resten av kvällen var det dock Anton som stod för största delen av tårarna. Även om några till slut kom från mig också. Sömnbristen och smärtan i hjärtat av att se honom så otröstlig tog ut sin rätt.

Sen sov han 6-6,5 timme i första passet och sen 3 timmar till. Så nog var han trött allt.

Mitt i ett av de största utvecklingssprågen så var det nog lite för många intryck för lillgrisen. Idag ska jag försöka vara bättre på att gå undan med honom så vi får lugn tid att vila tillsammans.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar