söndag 17 februari 2013

Fullspäckad helg

Saker och ting tar verkligen längre tid när man har en liten att anpassa sig efter. Det ska ätas och bytas och sovas hit och dit.

Igår åkte vi ut till Garda och hälsade på farmor. Jan-Ola och Kicko kom också förbi på lunch. Som vanligt väldigt mysigt att vara ute i Garda. Det är ett speciellt lugn därute.




Anton var rätt sur när vi åkte hem. Men han somnade snabbt i bilen.

På kvällen var vi först till Sara och Fredrik och åt kroppkakor (hur har jag klarat hela livet utan denna maträtt?) och sen kollade vi på melodifestivalen hemma i soffan.

Idag har vi varit en sväng till jobbet för att rangordna önskelistan inför konstföreningens årsmöte på fredag. Sen har jag tvättat och påbörjat rensning av klädkammaren.

Det är så skönt när Johne är hemma och det lätt går att göra lite annat än att bara sitta med bebis. Även om det är väldigt mysigt så behöver jag känna att jag gör något vettigt också.

Tvätten var verkligen välbehövd, spec med tanke på att Anton innan den här bilden togs har bajsat så det kom ända upp till axlarna. Men pyjamasen blev mirakulöst nog ren i tvätten.




Han har hittat sin hand och suger gärna på den. Jag hade hellre sett att han tog nappen. Men vi kämpar vidare på det.





- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar