onsdag 20 februari 2013

Fika, BVC och sjukhuset

Jag och Marie trotsade snön och promenerade ner till fikadejt med de andra svenska spelmammorna. Anton var duktig och sov hela dejten. Skönt eftersom han blir så stressad av nya miljöer just nu. Och med stressad menar jag totalt förstörd och tokgråter. Härligt med utvecklingssprång!

En snabb tankning fick det bli innan vi gick hem dock. Men då hade alla utom Marie gått, så det var inte så mycket intryck för lille herrn.







Vi hann bara hem för att byta blöja och tanka lillkillen lite. Sen var det dags för BVC. 5290 g, 57,5 cm lång och 41,2 cm runt huvudet är de nya måtten.

Jag har tyckt att han blivit lite gul igen vilket jag frågade om. Då ringdes det direkt till sjukhuset och vi fick komma dit trots att de redan stängt (tack snälla sjuksköterskan som stannade kvar extra för vår skull!).

På vägen plockade vi upp Johne (jag har verkligen världens bästa kille). Blodprov togs och både mamma och bebis grät. Det visade sig dock vara falskt alarm och vi fick åka hem igen. Lite förhöjda värden, men inget att oroa sig för.




Ny ska vi packa. Imorgon fastlandet!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar