söndag 30 december 2012

BF-dagen

Idag har vi varit på fest. Sara fyller 40 så det var bubbelmingel på Romagatan som gällde. Roligt att få klä upp sig lite tyckte jag :)

Dock mindre bra för foglossningen. Att sitta i två timmar var tydligen för mycket tyckte mitt bäckenben. Så nu känns det som att någon sliter lite extra mycket i mig.

Tänker dock glömma det till imorgon och vara med på nyårsfesten så länge som möjligt. Får ligga i sängen resten av veckan sen.

Min tanke var att jag skulle laga mat sen, men med tanke på hur ont jag har så var det inte att tänka på. Min feeder och hjälte tog över och gjorde en grym pastagratäng med salsiccia och tomatsås. Nom nom.




Nu ligger jag mätt och trött i sängen. Funderade på hur jag kunde bli så trött och insåg att det ju kan bero på att jag varit vaken sen 5 imorse. Ska försöka hålla mig vaken ett tag till iaf innan jag tillåter mig att däcka.

Verkar inte komma någon bebis idag iaf. På BF-dagen. Antar att fint folk alltid kommer sent (hmmmm, både Johne och jag var ju tidiga...) och att det är en liten diva som ligger därinne. Och sparkar på sin mammas revben. Mindre uppskattad konst.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar