torsdag 13 december 2012

Klippkort på förlossningen?

"Kanske är lika bra att ringa då" tänkte jag när Cillie tyckte att jag skulle göra det efter en morgon och förmiddag med molvärk (med tanke på gårdagens överraskning att Skorpan ligger åt fel håll). Så det gjorde jag. Och de ville att vi skulle komma in.

Så än en gång låg jag där med ctg.




(Snygg bild) Skorpan var tokvild så vi (Johne) fick sitta och hålla i pucken som mätte hjärtljuden hela tiden. Annars blev den bortboxad. En hel del sammandragningar. Vilket jag ju har typ hela tiden så ingen större överraskning.

Mycket väntan blev det. Jag hade självklart nästan inget batteri kvar på telefonen. Så fick sitta och titta på Johne som hade nyladdat.




Tappen verkade relativt opåverkad även om BM fick in ett finger. AJ! Så vi fick tillslut åka hem igen om jag lovade att ringa vid förändring.

Så nu ligger jag här hemma igen. Fortfarande sammandragningar och molvärk. Och försöker fundera på om det är något som jag vill ha klart imorgon om det skulle vara så att de får plocka ut Skorpis då. Men tror faktiskt vi är relativt klara. Lovade Johne att försöka sova lite. Det går sådär.

Ska bli spännande imorgon :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar