onsdag 5 december 2012

BM-besök och mammafika

Då har vi varit hos BM och skrivit ner våra önskemål inför förlossningen. Inga konstigheter tydligen, vi verkar ytterst normala. Alla värden var bra, men magen hade tyvärr inte växt som den ska så nu ska vi på TUL (tillväxtultraljud) för att kolla så allt är bra.

Den troliga orsaken är att Skorpan fixerat sig. Men BM kunde inte känna ordentligt och när hon försökte fick jag en massa sammandragningar som inte direkt gjorde det lättare. Har inte fått någon tid än men troligen imorgon eller i början av nästa vecka.

Har även hunnit med en mammafika med nyblivna svenska spel-mammor. Jag var enda magen som var med eftersom de andra fortfarande jobbar. Hade bestämt mig för att komma ihåg att fota, men glömde såklart det...

Lite shopping hanns också med, svarta byxor, pyjamas, småååååå strumpor och en massa bra att ha grejer från apoteket. Tror vi är rätt kittade nu. Bara typ blöjor kvar.

Nu ska jag iväg och plaska i poolen med en massa andra magar. Är så osugen och så trött. Men det ska bli skönt att röra lite på sig och framför allt få vara viktlös en stund. Får nog sova en sväng efteråt dock... Zzzzzzz....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar