måndag 31 december 2012

Sammanfattning 2012

Nyårsafton. Även förra året var jag gravid och nykter. Då gick det inte som det skulle och 2012 har varit ett år med många tårar och oro.

Jag har kräkts. Haft ont. Som fan. Och både jag och Johne har fått stå ut med hormoner i alla dess former.

Men 2012 har också varit ett år där vi fått se vår Skorpan på en tv-skärm 6 gånger. Vi har känt de första sparkarna. Och förberett hemma för ett helt nytt liv. I dubbel bemärkelse. Och så blev jag ju moster igen också.

Jag och Johne har kommit varandra otroligt mycket närmare. Vad jag älskar den killen. Och vad glad jag är att jag är där jag är idag. Att jag valde rätt.

Jobbmässigt var 2012 året då jag helt plötsligt skulle börja jobba med att skriva texter. Och året då jag verkligen förstod hur roligt det är att få vara med och coacha andra. Det var också året då jag vågade föra fram min mening och stå för den. Och året då jag nådde ett stort mål för mig. Att prata framför en massa folk om något jag är bra på.

Jag tänkte att jag skulle sätta upp en målvikt som nyårslöfte för 2013. Men, jag tänker inte göra det. Mitt nyårslöfte blir att njuta av mammaledigheten.

Och arbeta för att behålla det mindset som 2011 och 2012 års kurser på Dale Carnegie gett mig. Utan det hade den här graviditeten brutit ner mig totalt psykiskt och jag hade troligen fortfarande varit livrädd inför förlossningen. Det gäller bara att komma ihåg att tänka rätt :)




Gott nytt år önskar jag och Skorpan i magen!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar